tiistai 7. lokakuuta 2014

PERSETTÄ MYYNNISSÄ



Voi hittolainen, pikkuisen myöhästyin. Olisi nimittäin ollut brasilialainen pyllynkohotus Grouponilla erikoistarjouksessa puoleen hintaan, vain $5999. Halleluja.

Sitä vaan ihmettelen että miten sekaisin täytyy naisen olla että ehdoin tahdoin haluaa lisää sellua ahteriinsa? No, tietenkin, jos sattuu olemaan sellainen tissitön ja persiitön lautanauta, niin sitten ehkä ymmärrän. Mutta mistä paikasta sitä persiiseen ruiskutettavaa sellua sitten pois imetään semmoiselta kakkosneloselta? Mahtaako sillä mitään omia varastoja edes olla?

Kärppänä haistan tässä nyt orastavan businessmahdollisuuden. Minusta voisikin isona tulla selluliitinluovuttaja eli ns. ahterikauppias. Perseettömien viimeinen toivo. Laatulaardia tukkuhintaan.

Tohtori Memarin laatuliike on kaupungin parhaalla liikepaikalla, kauppa siis käy.  Hohhoijaa.


2 kommenttia:

  1. Mä ryhdyn sun liikekumppaniksi selluliitin luovuttamiseen. Että kerro vaan koska lähetän tavaraa tulemaan kuriirikyydillä. ;)

    Kaikkea sitä on. Eikös sitä taannoin uutisoitu jostain "kirurgista", joka truuttasi betonia akkojen arseihin kun nämä halusivat kunnon tarakkaperseen...

    VastaaPoista
  2. No eiku yrittäjäksi, lomps! Käviskö LaardiLeidit Ky? Vai olisko joku ulkomaankiälinen toiminimi hienompi, Oy TjockisTantor Aktiebolaget?

    VastaaPoista