maanantai 24. lokakuuta 2011

POMO
Boss, Kelsey Grammerin tahdittama Chicagon pormestarista ja paikallispolitiikasta kertova TV-sarja sai ensi-iltansa viime perjantaina. Sarja on kerannyt runsaasti kehuja kriitikoilta ja siita jopa ostettiin toinen tuotantokausi ennenkuin ensimmaistakaan osaa oli esitetty.

Bossin ensimmainen tuotantokausi kuvattiin kesalla Chicagossa ja kuten lopputuloksesta nakee, tuotantotiimilla on ollut lahes rajaton paasy kaikkialle. Pormestarin toimisto sijaitsee oikeasti kaupungintalon viidennessa kerroksessa ja kuvauksissa kaytetty toimisto on vain pari kerrosta alempana. Kuvausryhmalla oli paasy jopa Kaikkein Pyhimpaan, kaupungintalon vihrealle katolle, elakkeelle jaaneen pormestari Daleyn silmateraan.


Vaikka kyseessa on fiktiivinen henkilo, epailen ettei meno ole paljoa siistimpaa oikeassa elamassakaan, ei taalla Chicagossa kuin muuallakaan.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, vilkaisin avausjakson illalla on-demandista. Gus van Santin jälki oli upeaa ja Kelsey enemmän kuin osuva valinta päärooliin.

    Lienet myös oikeassa epäillessäsi totuuden olevan tässäkin tapauksessa tarua ihmeellisempää. Esimerkkinä käyvät tuoreet, Vantaan nyt jo ex-kaupunginjohtaja Peltomäen sekoilut. Aloittelijat jäväät vain tekosistaan kiinni ;)

    VastaaPoista
  2. Vahanko harmittaa kun itsella ei nay tuo kanava. Odottelen etta 2 viimeista jaksoa tulevat ulos ja sitten ehka koko kausi DVDlla.

    VastaaPoista