tiistai 11. lokakuuta 2011

VAIKENEMINEN ON KULTAA

No niin, ma meinaan kohta lopettaa Iltalehden lukemisen, jos ei ala uutiset paraneen. Just eilen meni puoli paivaa vitutuksen kynsissa Paavon takia ja taas nirskahti Valiumpurkin korkki heti aamukahvin aikaan. Syyna tanaan oli Maria.

Ensiksikin etta siis tah, Maria Guzenina on peruspalveluministeri? Milla keuhkoilla, kysyn vaan? Eiko Tanja Vienonen-Karpela-Vittu-Mikalien poliittinen ura ollut jo tarpeeksi havettavaa meille suomalaisille? Riittaako siis Suomessa nykyaan ministerinvirkaan se, etta on blondi ja helvetillinen tyrkky? Ovatko kaikki ihmiset Suomessa heittaytyneet taysin hulluiksi?!!!

Ei kun oikeesti, mun taytyy ruveta perehtymaan Suomen nykytilanteeseen vahan paremmin, tamahan on parempaa kuin yksikaan telenovela jota olen koskaan seurannut! Seuraavaksi varmaan Tapani Kansasta tehdaan liikenneministeri?

Nyt siis peruspalveluministeri Guzenina, jonka toimenkuvaan Wikipedian mukaan kuuluu ainakin sellaiset pikku hommelit kuin lastensuojelu, vammaisten ja vanhusten tuki ja pari muuta pikku juttua, nousee otsikoihin silla etta han haluaa lantrata kaljaan vetta ja kieltaa parvekkeella tupakoinnin. Et vittu ole tosissas?

Minahan en kaljaa juo enka tupakkiakaan polta. Ei mulla ole parveketta enka ulkosuomalaisena ole edes Guzeninan ajamien maaraysten alainen. Eli asian ei pitaisi mua liikuttaa sitten tippaakaan. Paitsi etta liikuttaa. Jos ei sulla todellakaan ole tarkeampia, kiireellisempia asioita hoidettavana eika muuta puheenaihetta kuin parveketupakointi, keskikaljan prosenttimaara ja omat daisarit, niin olisit sitte vaikka hiljaa. Vaikeneminen on joskus kultaa.


7 kommenttia:

 1. Sen takia nuo asiat on helppo kieltää koska toteuttamiseen ei tarvita rahaa. Vain lakia tarvitsee muuttaa. Halpaa ja nimi lehteen.
  Vanhuksille ja lapsille alkaa käymään kuin sotaveteraaneille. Kohta kerätään kaduilla rahaa heidän tarpeisiin.
  Verorahoille on nyt keksitty vähän parempaa tekemistä. Esim eurohimmelin pelastaminen.

  VastaaPoista
 2. Totta virkat, anonyymi. Kuka sanoi etta yhteiskunnan tasoa voi mitata silla, etta kuinka hyvin se hoitaa omat puolustuskyvyttomat kansalaisensa? Taalla tuohon kurkunleikkausmentaliteettiin on jo tottunut mutta nyt alkaa olla peli jo aika raakaa Suomessakin. Onneksi Suomella sentaan on viela varaa maksaa muutaman 55-vuotiaan kreikkalaisen elakkeet.

  Ehkapa Maria keksii lahjoitta oman torkkupeittonsa jollekulle koyhalle, vanhalle, vammaiselle tai tyottomalle. Voisi paasta taas johonki lehteen...

  VastaaPoista
 3. Suomen ministerit ovat valikoima sellaisia ihmisiä, joiden urat ovat kehittyneet näennäiskoulutuksen taikka julkisuuden avulla.

  Pelkät ylioppilaat hoitavat asioita, joiden kohdalla tarvittaisiin pitkäjänteistä pohdintaa ja elämän ymmärtämistä.

  Kaljaan ja tupakointiin tarttuminen on yksinkertaista ja tehokasta julkisuuden tavoittelua. Ihminen myy vaikka äitinsä, kunhan ei vain olutta laimenneta.

  Perusehtona olisi se, että jos äänestäjä omistaisi koiran ja lähtisi viikonlopuksi Eurooppaan kaupunkilomalle, koiran uskaltaisi jättää ministerille hoidetatvaksi kahdeksi päiväksi.

  Nyt hallituksessa on vain muuta sellainen ministeri, jolle oman koiransa uskaltaisi jättää.

  Huono homma...


  Laitetaan se sata euroa perustuloon, jotta saadaan äänet kotiin seuraavissa vaaleissa perustulon saajilta.

  Seuraavassa hengenvedossa sanotaan, että viinan ja tupakan hintaa nostetaan. Se on tietenkin aivan oikein, mutta he höynäyttävät ihmisiä sillä.

  Opetusministerinä meillä on ollut sarja oppimattomia törmäilijöitä, jotka tekevät hallaa kaikelle mihin koskevat.

  VastaaPoista
 4. Kolme viimeistä kappaletta hyppäsivät väärään paikkaan.

  Nyt tuo näyttää vähän hassulta.

  No.... perus idea ja vuodatukseni tulivat kuitenkin selviksi

  Sormissa liikaa paatosta ja intoa

  VastaaPoista
 5. Mää hunteeraa, et Sale vois aiva hyvi olla meirä seuraava presirent.
  Mää tykkäsin kon see äräht eruskunna kuntokerho rahankäytöst jotta siltappa, et ei kunno hoitamisehe tarvit nimpal euroi.

  VastaaPoista
 6. Ai toi äskene tuli ny väärähä juttuhu, antteks. See oli tarkotet siihe presirentjuttuhu.
  Mut tähänki mul on sanomist.
  Mää en ol luken pökälelehrei lainka monehe vuatehe. En eres sillo, kon tultti vaimon kans Thaimaast. Oliva tuan lentokone penkeihi Iltasamoma, mää olisim mialummi luken Uurenkaupunki Sanomi....

  VastaaPoista
 7. Juu, kyl Ukilainen nama sonta-aviisit voittaa mennen tullen. Vakka-Suomalaisesta puhumattaka.

  VastaaPoista