lauantai 4. helmikuuta 2012

GEENIVIRHE


Viimeisen kahden viikon ajan ovat juorulehdet riekkuuneet poloisen Demi Mooren julkisen imagon raunioilla kuin korpit haaskalla. Syoksykierre! Elama vaarassa! Aikapommi! huutavat loopit markettien lehtitelineissa. Tulta ja tulikivea sataa naispolon niskaan joka tuutista, lehdisto ja TV massailevat peijaisissa sydamensa kyllyydesta ja kaluavat aina vaan syvemmalle saadakseen esiin viela yhden mehukkaan paljastuksen. Kaikki tama vain siksi etta Demi erehtyi epahuomiossa vetamaan overit jostakin teinikamasta.

Tama jos mika on epareilua. Sattuuhan sita, paremmissakin perheissa. Virallisen juorun mukaan syyna moiseen vastuuttomaan kaytokseen on Demin masentuminen viimeaikaisen avioeron johdosta. Katin kotit, sanon mina. Johan oli jo aikakin etta han paasi siita joutavasta, vastenmielisesta, ruokkoamattomasta tyhjapaasta eroon. Demin kaltaisen naisen ei olisi koskaan pitanyt alentua Ashtonin kaltaisen oksetuksen daamiksi, hanelle olisi varmasti loytynyt ihan tasokastakin seuraa.

Demi on mielestani kouluesimerkki siita miten kauneuskirurgiaa pitaisi hyodyntaa. Tyylikkaasti, tasokkaasti ja pikku kerrassaan. Toki Demi oli jumalainen luomunakin, mutta marraskuussa viisikymppisiaan viettava Demi on tanaan kauniinpi kuin koskaan. Mita valia silla on paljonko hanessa on silikonia  ja karhunlankaa, kun tulos on tuollainen.

On luontoaidilta julmaa pilaa etta jumalaisen Demin ja hurmuri Bruce Williksen jalkelaiset Scout, Rumer ja Talullah nayttavat milta nayttavat. Eraalla keskustelupalstalla kolmikkoa kutsutttiin homssuisiksi transsuiksi ja niin raakaa kuin se onkaan, on pakko olla samaa mielta. Normiperheen tyttarina he olisivat aivan tavallisia, epaviehattavia naisenpuolia, mutta filmitahtien maailmassa he ovat geenivirheita. Ei ihme etta aiti imppaa.

8 kommenttia:

 1. No nimenomaan. Olet asian ytimessä, sisko. Olen nimittäin itsekin pohtinut juuri tätä, että jos olisivat ihan kenen tahansa taviksen lapsia, uskallettaisiin heitä sanoa rumiksi. ;)
  Ja täälläkin yellow press huutaa Demin harharetkiä... Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 2. Geenivirhe on kyllä ainoa järkeenkäypä selitys noiden neitosten ulkomuodolle.

  Sinulle on haaste blogissani!

  VastaaPoista
 3. -S-

  Toivottavasti aiti on kasvattanut lapsilleen sen verran itsetuntoa etta parjaavat asian kanssa. Eipa huvittaisi olla heidan housuissaan.

  Heli

  Oijoi, kiitos kovasti! Tata pitaa nyt kylla vahan aikaa miettia.

  VastaaPoista
 4. Repesin tuohon viimeisen kappaleeseen. ”Ei ihme että äiti imppaa”. Mutta tuota geenivirhettä ollaan ihmetelty mekin; miten voi olla että kaksi noin kaunista ihmistä saa transulapsia? Lähipiiristäkin löytyy varoittava esimerkki: duunikaverin sisko ja miehensä ovat kuin postimyyntikuvastosta kotoisin, lapset näyttävät olevan parin puuttuvan hampaan päässä takapajulan punaniskasta.

  VastaaPoista
 5. Kun Googleen kirjoittaa hakusanaksi "demi moore's kids", hakukone ehdottaa automaattisesti haun loppuosaksi tarkennusta "are ugly" --- outch!

  VastaaPoista
 6. Piti ihan kokeilla tuota Päivin mainitsemaa hakua ja kyllä vain :D

  Täytyy nyt lohdutukseksi Demille sanoa (terkkuja!), että kyllähän noista lapsukaisista voisi (ehkä) saada ihan ihmisen näköisiä, kun pesee niiltä maalit pois naamalta, pistää vaatteet vaihtoon, hiuksiin uudet mallit jne.

  VastaaPoista
 7. Marianne, heitin (taas) haasteella.
  http://pahvitalo.blogspot.com/2012/02/unelmia.html
  Kiitos ja anteeks ja muita latteuksia.

  VastaaPoista
 8. Minna M, on se hyva ettei omilla lapsilla ole moisia paineita, voivat olla rauhassa itsensa nakoisia... Sitten vastaavasti yhta kummallinen ilmio on se, etta kahden vahemman mairittelevan vanhemman sekoituksista saattaa tulla vaikka kuinka jumlaisia yksiloita.

  Paivi, huomasin saman kun tarkistin lapsosten nimia netista. Julmaa menoa, on pakko myontaa.
  Pahoittelen etta pystyin vastaamaan haasteisiisi vain puolittaisesti. Parhaani yritin ja kolme sormenkyntta jyrsin juureen asti vastauksia miettiessani. Haastavia haasteita kerrassaan!

  Elegia, sanos muuta!!!! Kuka helvetti niita stailaa? Toivottavasti tyttaret loytavat aikuistuessaan oman tyylinsa ja oppivat olemaan omalla tavallaan kauniita.

  VastaaPoista