lauantai 23. elokuuta 2014

SOPULISMIN HUIPPU

Yllätin naapurin rouvan iltapäivällä pihamaalta. Hän kantoi käsissään jumalatonta salaattikulhoa ja yritti olla pudottamatta leuan alle tungettua kännykkäänsä kulhoon.

Mitäs puuhaat, kysyin hetken hänen touhujaan seurattuani. Tarvitsetko apuja?

Ei kiitos, hän mutisi leuka jäykkänä. Etsin hyvää paikkaa, jossa voin videoida itseni suorittamassa jäävesihaastetta.

Just. Niinpä juuri. Vitun idiootti.

Haastan kaikki jäävesihaasteen suorittaneet hyppäämään alas kalliolta, koska some.

5 kommenttia:

 1. Nice!
  Oliko kyseessä se sama naapuri, joka juuri avioitui tässä taannoin? ;)
  Mä en ymmärrä näitä somevillityksiä. Tai sen vielä ymmärrän, mutta en sitä, että kaikki urpot jonossa tekee jonkun typerän haasteen ja videoi sen tietämättä edes miksi sitä tekevät...

  VastaaPoista
 2. Ei kun yksi toinen, meillä näitä idiootteja riittää.

  Mua kiinnostaa se vaikutin tälläisten ilmiöiden taustalla. Kukaan ei dumppaa jäävettä niskaansa jonkun helvetin ALSin takia. Jos sun läheinen ei sitä sairasta niin et ole koskaan kuullutkaan siitä. Sä teet sen koska haluat kuulua, olla in, olla someolemassa, saada jotain postattavaa. Samaa säälittävää oman torven tuuttaamista ja olemassaolon oikeutusta kaikki tyynni.

  VastaaPoista
 3. Tuore lukija taalla moi! Sulla on tosi viihdyttava blogi :) Ja tasmalleen samaa mielta noista somehaasteista, etta ihmiset jaksaa!! :/ Voi sita rahaa tutkimukselle lahjoittaa ihan ilman ittensa nolaamista.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa EK, toivottavasti viihdyt jatkossakn vaikka postaustahti onkin välillä vähän verkkainen. Paasattavaa olisi paljonkin, mutta kun ei vaan ehdi puoliakaan siitä mitä tekisi mieli.

  VastaaPoista