perjantai 24. helmikuuta 2012

TOUKOKUINEN ILMESTYSKIRJAPresidentti Obama jarjesti kotikaupunkiinsa kunnon bileet.  G8 ja NATO pitavat yhdistetyn huippukokouksen ikkunamme alla toukokuussa ja koko kaupunki odottaa henkeaaan pidatellen mita tuleman pitaa. Mielenosoituksia, mellakoita, kyynelkaasua ja vesitykkeja nyt ainakin. Roskaa, rikottuja nayteikkunoita, rosvottuja liikkeita, tuhottua omaisuutta miljoonien ja taas miljoonien edesta. Talven ajan kohmeessa hytissyt Occupy-liike keraa voimiaan ja antautuu lammasmaisesti ammattihuligaanien vietavaksi. Retteloitsijat ja roskavaki rekrytoivat tyhmia, hyvauskoisia ja syrjaytyneita liikkeelle kuin persut aikoinaan. Pormestari kieltaytyy sulkemasta kouluja tai antamasta kehoitusta valttaa edes kaupungin ydinkeskustaa ja jarven rantaa, joka tullee olemaan myrskyn silma, vaan kehoittaa asukkaita ja liikkeenharjoittajia 'keep calm and carry on'. Justiinsa.

Eipa tullut mieleen etta lahettaisimme lapsosemme koulutielle naissa tunnelmissa. Olemme ylivakuuttaneet kotimme tuon toukokuisen viikon ajaksi ja nostamme kytkinta jo hyvissa ajoin. Mikali tyon jumalat ovat suotuisia ja pankkitili antaa myoten, suuntaamme aurinkoiseen Costa Ricaan. Luultavammin bunkkaamme kuitenkin Miehen sisaren kesamokilla muutaman sadan kilometrin paassa ja kauhistelemma tuhoja TVsta.

Etukateen asiaa on turha surra, olemme varautuneet parhaamme mukaan ja se tapahtuu mika on tapahtuakseen. Kuitenkin, jos minulla olisi piiruakaan asiaan sanomista, niin yllaolevan videon pusanneet kansankiihoittajat ja muut anarkistinperkeleet lahettaisin kymmeneksi vuodeksi tyoleirille ja sielta suoraan saunan taakse.

3 kommenttia:

 1. Tsiisus! Just näin jossain pätkän ameriikkalaisesta uutislähetyksestä (en muista minkä firman), jossa ankkuri kommentoi Norjan touhuja, että eipä tuo näytä mikään oikea demokratia olevan, kun kaikki poliisitkaan eivät kanna asetta. Siellä teilläpäin näyttää sitten olevan demokratia paremmissa kantimissa ;)

  VastaaPoista
 2. Juu, sellaista demokratiaa loytyy taalta ihan tarpeeksi. Toisaalta kolmen sadan miljoonan asukkaan joukkoon loytyy hullujankin ihan kiitettava maara. Ja demokratiassa kun eletaan niin kaikki saavat vapaasti hullutella ihan sydamensa kyllyydesta.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa hienolta. :(

  Mutta piristystä päivään: haaste odottaa blogissani. Käypä hakemassa. :)

  VastaaPoista