perjantai 2. maaliskuuta 2012

EI SAVUA ILMAN TULTA?


Jos on vuosikymmenia naimisissa Matti Ahteen kaltaisen umpikieron pyrkyrin kanssa ja tuottaa Jussi Ahteen kaltaisen kusipaisen huumeveikon jalkelaisekseen, niin saattaisiko olla mahdollista etta ammassa itsessaan olisi jotakin vialla? Ja pahasti? Vai pitaisiko meidan ihan oikeasti uskoa etta sopivasti uutislahetyksessa liikuttunut Rouva Hyvin Vasynyt on tassa se epareilusti kohdeltu pikku rukka, joka on vuosikausia yrittanyt turhaan ottaa kontaktia ja sovitella asiaa?

Erottamisen syyna on kuulemma luottamuspula. No shit, Einstein? Luottamus ja Ahde ei mahdu samaan lauseeseen, ainakaan mun oikolukuohjelmassa.

 Huoralle puuroo ja menolippu takaisin Ouluun.

6 kommenttia:

 1. Voih! Kyllä Hilkkaa, tuota rytmisen voimistelun legendaa ja elokuvatähteä (wikipedian mukaan "Ahde näyttelee kuningatar Silviaa vuoden 1992 elokuvassa Uuno Turhapuro – Suomen tasavallan herra presidentti") nyt elämä potkii. Olisikohan Ylellä joku kiva tietovisa Hilkalle juonnettavaksi? Vai lähetetäänkö puokkiin rahat junalippuun?

  VastaaPoista
 2. Hah, tama selittaa upean roolisuorituksen YLEn uutiskameroiden edessa, eukko on vanha tekija. Lahetetaan vaan. Vai pannaanko oikeen lentokoneella meneen? Olis nopeemmin perilla.

  VastaaPoista
 3. Kuitenkin on, työsuojeluviranomaistenkin mielestä, kyseessä oikea työpaikkaakiusaaminen. Hehän sen poliisitutkinnan laittoivat vireelle.

  Lukekaapa tämän päivän (4.3.2012) lehdistä kuinka moni laittaisi AKT:n Rädyn menolipulla Huitsin nevadaan !!!

  Teillä on aika yksipuolinen näkemys.

  En itsekään ole mikään Hilkka Ahde fani, mutta mitä tähän asiaan kuuluu hänen miehensä tai poikansa. EI mitään.

  VastaaPoista
 4. Hyva Ano, olet oikeassa, minulla on taysin yksipuolinen ja mielikuviin perustuva kasitys meneillaan olevasta irtisanomisjupakasta, silla tiedan asiasta aivan yhta vahan kuin koko muukin sivusta seuraava yleiso. Kenenkaan meidan mielipiteemme eivat perustu faktoihin, eivat minun, eivat sinun eivatka muidenkaan yleisonosastolla kirjoittelevien ihmisten. Me 'tiedamme' vain sen mita Iltalehdesta luemme ja taksitolpilla kuulemme. Ainoastaan asianomaiset tietavat totuuden.

  Uskon, etta oikeita tyopaikkakiusattuja on Suomi pullollaan, tassa taas on kyseessa kahden vahvan luonteen valtataistelu. Se, etta kaksi ihmista ei mahdu samaan huoneeseen ei ole tyopaikkakiusaamista, se on ristiin menevaa henkilokemiaa. Ahde ei ole tottunut jaamaan alakynteen vaan kayttaa jokaisen kayettavissa olevan tempun, tietaen etta voittaja vie koko potin ja haviaja lentaa kuin leppakeihas.

  Matti ja Jussi Ahde ovat vahvimpia todisteita Hilkka Ahteen luonteesta. Miten itse luonnehtisit naista, jolla on heidan kaltaisensa aviomies ja poika? Vakka kantensa valitsee, sanoo vanha kansa. Ja teot puhuvat puolestaan.

  Kiitos kommentistasi kuitenkin ja jos saan pyytaa, niin ensi kerralla omalla nimella. Asiat riitelevat ja mielipiteet eriavat, eivat ihmiset.

  Ystavallisin terveisin, Marianne

  VastaaPoista
 5. " Huoralle puuroo ja menolippu takaisin Ouluun. "

  Olisiko arvon rouvilla ollut tappelu samasta panosta? On sen verran kirpeä kommentti. Täyttää kirkkaasti kunnianloukkauksen tunnusmerkistön.

  VastaaPoista
 6. No voi hitto, mistas tiesit? Ma oon tota Ratya vahan silla silmalla kattellu... Kunnianloukkaus ja rikosilmoitus ja maa soitan kohta poliisit ja mein iska hakkaa kohta tein iskan. Olisit nyt keksinyt edes jotain vahan tuoreempaa jos on pakko kommentoida. Oletko vahan tylsa?

  VastaaPoista