maanantai 13. heinäkuuta 2009

SYNTISET NAISET

Paheiden summa on vakio, sanotaan. Itsellani on hyvin vahan paheita, niin vahan etten millaan muotoa kehtaa kutsua itseani paheelliseksi sanan oikeassa merkityksessa. Ylensyontia ja satunnaista salatupakointia tuskin voidaan pitaa kovin painavina synteina, puhdas ja pyyteeton vahingonilo ja tyhmien ihmisten kustannuksella ilakoiminen sen sijaan vetavat luonnekuvausta hieman miinuksen puolelle. Koska hyveitakaan ei ole kovin montaa, ainakaan lueteltavaksi asti, asetun varmasti johonkin siihen mittarin keskivaiheille, johonkin tylsan ja keskiverron valimaastoon.


Vahingonilo ja typeryksille nauraminen ovat tassa maassa erittain helppoja ja suosittuja harrastuksia, kiitos jokailtaisten TVsta pursuavien tosi-tv sarjojen. Kahden firman ja yhden huushollin pystyssa pitamiselta jaa hyvin vahan aikaa ja energiaa television katsomiseen, mutta yhteen sarjaan olin taysin koukussa. Tiistai-iltaisin kaapelikanavalla esitetty tosi-tvn helmi Real Housewives of OC on niin uskomatton puhtaaksi jalostettua skeidaa, ettei sita voi kuin ihailla. Sarjassa seikkailevat kuusi Kalifornian Orange Countyn kaunotarta; vahattua, nypittya, blondattua, leikeltya, mankeloitua ja kireaksi pingotettua kotirouvaa elaman perimmaisten kysymysten aarella, kuten "Poikani on narkomaani, otanko siis botoxit vai restyleenit?" seka "Mieheni kuolee kohta syopaan, hassinko huomenna naapurini pojan, allaspojan vai molempien kanssa?" Sarjan ihmislaheisten aiheiden, helposti samaistuttavien paahenkiloiden ja paallekayvan wannabe-hajun lisaksi minua viehattaa suunnattomasti se, etta sarjassa seuratut kotirouvat uskovat aivan oikeasti olevansa ihailtuja julkisuuden henkiloita. Jatkuva lounastaminen merenrantaravintoloissa, kaiken sorttinen kohtausten jarjestaminen juhlissa ja muilla julkisilla paikoilla seka ylenmaarainen limusiinilla edestakaisin ajelu pitavat nama peroksidipaat kiireisina kuukaudesta toiseen. Heidan mieliinsa ei koskaan tule iskemaan epailys siita, etta joku pitaisi heita ja heidan elamantyyliaan huvittavina. Tai mikali iskisikin niin senhan saa nopeasti hoidettua parilla drinkilla ja shoppailukierroksella. Sarjan spin offit, Real Housewives of Atlanta, New York ja New Jersey jatkavat samalla kaavalla mutta eivat tule koskaan vajoamaan yhta alas kuin alkuperaiset OCn kotirouvat.

Jos omistaisin edes yhden tai kaksi isompaa pahetta niin lahettaisin varmasti hakemuksen tuotanoyhtioon. Castin call seuraavaa spin offia varten on nimittain juuri nyt menossa. Real Housewives of Chicago nahtaneen mahdollisesti jo vuoden paasta syksylla. En malta odottaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti