lauantai 8. lokakuuta 2011

ONKO PAKKO?

Olen yrittanyt viimeiseen asti olla kirjoittamatta mistaan vakavasti otettavasta asiasta mutta nyt on pakko. Pakko! Vitutti kuin Nollavaimoa konsanaan kun nain tamanpaivaisen Iltalehden uutisen, jossa Paavo Lipponen julistaa lahtevansa mukaan presidenttikisaan ja "Lipposen perhe astui riveihin". By all means, Mooses kisaa vaan, mutta jos on aivan pakko raahata kameran eteen koko perhe niin olisiko ollut mahdollista katsoa peiliin ennen lehdistotilaisuutta? Oikeesti.

Katsokaa nyt jumalauta tuota perhepotrettia, tuo ei voi olla Suomesta, vuodelta 2011!!!! Kauniiden ja suloisten nuorten tyttarien paalle on ripustettu joku 1980-luvun bulgarialainen torimummokaapu ja jalkoihin on vedetty jotkut helvetin Euromarketin kuuden euron tekonahkaballerinat. Paivikin, joka ei ole ikaansa nahden niita kaikkein pahimpia ilmestyksia... mika helvetin mummolook tuo on olevinaan???? Kylla nyt havetta kantaa Suomen passia.

Eli siis jos, jos teidan on aivan pakko tulla julkisuuteen esittelemaan etta "Hei, me ollaan The Lipposet ja me haluttais niinku Suomen Ensimmaiseks Perheeks. Et voittekste sit aanestaa meita?" niin olisko ollut liikaa pyydetty etta ette olisi tulleet kuvaan tuon nakoisina. Pliis.

Mulla ei ole kovin usein positiivista sanottavaa Ameriikan Ihmemaasta, mutta talla kertaa tuli pointsit kotiin.




6 kommenttia:

  1. Osuit taas niin oikeaan: mikä siinä peiliin katsomisessa on niin hankalaa? Tosin, vanha mutta yhäkin voimissaan oleva suomalainen kansantyp... siis -viisaus sen kertoo: "Rumat ne vaatteilla koreilee."

    Niin tai näin, aivan loistavat arvojohtajavaalit on tuloillaan. Ehdokkaina Niinistö, Väyrynen, Lipponen, Haavisto, Biaudet ja Soini. Keskimäärin kansa ansaitsee valitsemansa johtajat, mutta nyt hieman epäilyttää. Ehkä kansa pitäisi vaihtaa...?

    Ugh. Olen puhunut.

    VastaaPoista
  2. Et ole tosissasi? Noistako pitaisi valita? Seriously?

    VastaaPoista
  3. Hei, sitä sanotaan uskottavuudeksi (uskoo ken tahtoo)!!! Pennuille "jakkupuvut" ja vaimolle (joka muuten taitaa olla about ikäiseni) teltta. :D

    VastaaPoista
  4. Ai sitako se onkin, no hyva etta selvisi. Paavo ei olisi uskottavajos hanen tyttarensa pukeutuisivat niinkuin normaalit teini-ikaiset...

    Kumpi noista ehdokkaista muuten voittaa vaalit? Niinisto vai Lipponen?

    VastaaPoista
  5. Kiitos, kiitos. Siella Suomessa oli jonkun toisenkin ehdokkaan perhe astunut julkisuuteen, kuka se mahtoi olla? Oliko yhta "uskottava"?

    VastaaPoista